CATENA la Conferinta Liderii economiei locale - Top 1000 cele mai mari companii din România

Deschide videoclipul

Doamna Alina Marinescu, Directorul General CATENA a vorbit despre prezentul si viitorul brandului Catena la una dintre cele mai importante conferinte de business organizate de Ziarul Financiar.  

Când reuşeşti să strângi într-un loc cele mai mari 1.000 de companii din România ai practic imaginea a jumătate din businessul românesc, este observatia care a stat la baza deciziei Ziarului Financiar de a organiza o conferinta dedicata celor mai mari companii din Romania. 

 

Suntem lantul de farmacii numarul 1 din Romania, suntem un reper al retailului farmaceutic, iar provocarea noastra este sa ramanem numarul 1, atat pentru pacienti, cat si pentru pacientii nostri - a afirmat Directorul General CATENA.

 

Noi activam intr-o piata dinamica, plina de provocari, trebuie sa facem fata intrarii pe piata a unor jucatori internationali [...], dar noi consideram ca o concurenta te face sa fii mult mai vigilent, mai activ, sa-ti descoperi energiile si sa raspunzi cerintelor pietei. [...] Pentru viitor, noi suntem aici, suntem pregatiti sa ne pastram pozitia de lider al pietei de retail farmaceutic, suntem pregatiti sa ne consolidam brandul si suntem pregatiti sa raspundem nevoilor tuturor pacientilor. Tinta este sa fim lideri! Suntem 100% firma antreprenoriala si simtim unde trebuie sa ne ducem si ce anume trebuie sa facem ca sa ramanem acolo unde ne-am propus. 

 

Intr-o companie selecta, alcatuita din manageri de top din companii puternice romanesti si straine, discursul doamnei Alina Marinescu s-a remarcat si prin importanta pe care compania o acorda oamenilor care lucreaza la Catena ca resursa prioritara pentru dezvoltarea si consolidarea businessului pe termen lung. 

 

CATENA a fost, este si va fi o firma antreprenoriala 100% romaneasca. Este o firma facuta cu oameni, pentru oameni si asa va ramane si in continuare. Cea mai mare investitie pe care o facem este in oameni. Noi consideram ca toti colegii din farmacii si din diferitele departamente sunt averea noastra cea mai mare si investim in continuare in dezvoltarea lor, a precizat doamna Alina Marinescu.  

 

Realizatori : Elena Buhus, Oana Georgescu 

Imagine : Ziarul Financiar 

Editor montaj : Stanislav Pescu 

Fotografii: Cris Ardelean 

 Cuvinte cheie
Alina Marinescu, top 1000 cele mai puternice companii 2019, brandul Catena, Catena farmacia inimii, Ziarul Financiar,  lantul de farmacii numarul 1, lider in pe piata de retail farmaceutic, firma antreprenoriala 100%, Catena lider, Liderii economiei locale. Top 1000 cele mai mari companii din România  

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.